Drukte verwacht op NVM Open Huizen Dag 6-10


  • 14 september 2018
Drukte verwacht op NVM Open Huizen Dag 6-10
Duizenden huizen zijn inmiddels aangemeld voor de landelijke open huizen dag die op Zaterdag 6 oktober 2018 wordt gehouden. Deze speciale NVM dagen worden 2 keer per jaar gehouden in het voorjaar en in het najaar. 

Op deze dag kun je tussen 11 uur en 15 uur zonder afspraak bij deelnemende panden naar binnen gaan en bezichtigen. Een prima manier om zo laagdrempelig meerdere panden te met elkaar vergelijken. Een goede kans om je breed te oriënteren! Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en wellicht vind je zelfs je droomhuis!  

Funda heeft speciaal hiervoor een pandenlijst samengesteld welke meedoen. Zo kun je gemakkelijk uitzoeken welke panden jouw interesse hebben en waar binnen gekeken kan worden.

En als je een leuk koophuis heeft gevonden, is het verstandig om direct bij Hypotheek House langs te gaan en jouw persoonlijke situatie na te gaan. Hypotheek House helpt bij het kopen van een huis en voorziet jou van nuttige bespaartips en andere makelaarsondersteuning. Bel ons of stuur een email.

Print

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen over hypotheken en verzekeringen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek de meest interessante topics.