Zaterdag 7 april is NVM Open Huizen Dag


  • 5 maart 2018
Zaterdag 7 april is NVM Open Huizen Dag

Zonder afspraak even rondkijken in meerdere huizen

Landelijk worden er veel woningen aangemeld voor deze promotiedag. In oktober 2017 waren er 18.000 huizen aangemeld en 85.000 bezichtigingen aan huis. Ook nu zullen er weer veel volgen.  Dit keer wordt de landelijke open huizen dag gehouden op Zaterdag 7 april 2018. Deze speciale NVM dagen worden 2 keer per jaar gehouden in het voorjaar en in het najaar. 

Op deze dag kunt u tussen 11 uur en 15 uur zonder afspraak bij deelnemende woningen naar binnen gaan en deze bezichtigen. Een prima manier om zo laagdrempelig meerdere woningen met elkaar te vergelijken.

Funda heeft speciaal hiervoor een pandenlijst samengesteld welke meedoen. Zo kunt u gemakkelijk uitzoeken welke panden uw interesse hebben en waar binnen gekeken kan worden.

Op zoek naar uw droomhuis

Wanneer u een leuk koophuis heeft gevonden, is het verstandig om eerst bij Hypotheek House langs te gaan en uw persoonlijke situatie na te gaan. Hypotheek House helpt u bij het kopen van een huis en voorziet u van nuttige bespaartips en andere makelaarsondersteuning.

  • Wilt u advies over de vraagprijs van een huis?
  • Heeft u hulp nodig van een deskundige bij de onderhandeling over de prijs en de oplevering?
Kortom, u heeft niet alle kennis in huis om de aankoop van een woning zorgeloos te laten verlopen? Hypotheek House en haar samenwerkende partners bieden dé begeleiding en de oplossing die u nodig hebt! Een huis kopen is immers niet niks! Maak gebruik van de Hypotheek House aankoopbegeleiding. Bel ons of stuur een email.

Print

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen over hypotheken en verzekeringen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek de meest interessante topics.