Leuke woning gezien

Leuke woning gezien?

Leuke woning gezien of misschien heeft u al een woning gekocht? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er volgt een spannende periode waarin u het financiële plaatje goed wilt regelen. U wilt geen overhaaste beslissingen en wilt tevreden zijn over uw keuzes. We zijn bemiddelaar voor vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. We letten goed op de voorwaarden, de rente en welke vorm het beste aansluit bij uw situatie, dat doen we eerlijk en transparant. Heldere uitleg van de verschillende vormen, kortom gedegen en betrouwbare adviezen. Zijn er problemen of klachten dan onderzoeken we die grondig en reageren daar snel en professioneel op.

Bereikbaarheid en openingstijden

Onze kantoren zijn gemakkelijk te vinden en in de directe nabijheid kunt u meestal gratis parkeren. Elke werkdag van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend. Het is gemakkelijk om bij ons een afspraak te maken. Dat kan overdag en ook in de avonduren na uw werk. 

Bereikbaarheid en openingstijden
Hypotheek Andere adviseur

Andere adviseur

Prima als u al een andere hypotheekadviseur heeft gesproken. Kosteloos onderzoeken we of de offerte beter en goedkoper kan. Verder wijzen we u ook op verborgen kosten of afwijkende voorwaarden. Een geruststellende gedachte voor u.

Afspraak = afspraak

Onze dienstverlening stopt niet na de handtekening. Ons team blijft u begeleiden en zodra er iets geregeld moet worden staan we meteen weer voor u klaar. Voor al uw woonwensen kunt u steeds weer bij ons terecht. Vele duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan. We doen dat namelijk al meer dan 25 jaar.

Hypotheek House Afspraak = afspraak