Hypotheek House geschiedenis

Sinds 1989..

In 1989 is de eerste hypotheekwinkel gestart en al snel volgden er meer winkels door heel Nederland. Geheel gericht op het adviseren en verstrekken van onafhankelijk hypotheekadvies en alles wat daar bij komt kijken. Wij zijn niet gebonden aan enige bank of financiële instelling. 

Eerlijk, onafhankelijk & transparant hypotheekadvies

Onze vestigingen en hun medewerkers staan bekend om eerlijke en transparante adviezen. We geven heldere uitleg over de diverse hypotheekvormen en een uitgebreide inventarisatie van je woonwensen en mogelijkheden; dat doen we eerlijk en transparant.

Transparant hypotheekadvies
Hypotheek met nazorg

Hypotheek met nazorg

Wij wikkelen jouw hypotheek af, van begin tot einde. Ook na het afsluiten ben je bij ons aan het goede adres voor alle woonwens vragen. Hypotheek House houdt zich aan haar woord en komt afspraken na. Je verwacht ook niet anders van een professionele organisatie. Wij garanderen dat wij die beloftes waarmaken. 

Kennis & Kunde

De hypotheekadviseurs volgen jaarlijks opleidingen om hun kennisniveau actueel te houden. Zo blijven zij deskundig en kunnen zij de juiste adviezen verstrekken die in jouw belang zijn. De adviseurs voldoen aan de eisen van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs en hebben vele jaren ervaring opgedaan in onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek House Kennis en kunde
Master of Financial Planner (FFP/MFP)

Hoog opgeleide financieel planners

Het kan ook zijn dat er ingewikkelde situaties of complexe vraagstukken zijn. Hiervoor kun je terecht bij onze hoog opgeleide financieel planner met de titel Master of Financial Planner (FFP/MFP). Zulke vraagstukken zijn dan een echte uitdaging. Een MFP’er schakelt gemakkelijk tussen particulier en zakelijk en heeft affiniteit met een groot aantal vakgebieden van de financiële planning.

Kwaliteit

Als je een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies wilt combineren met service en kwaliteit kies dan voor Hypotheek House. We voldoen aan alle kwaliteitseisen en hebben een objectieve en onafhankelijke blik in het belang van jou. We doen dat al meer dan 25 jaar. Maak snel een afspraak en ervaar het zelf.  

Kwaliteit hypotheekadvies