Duitse hypotheek met aantrekkelijke hypotheekrente

Hypotheek House behoort tot een selecte groep die een exclusieve samenwerking heeft met een Duitse Bank. Hierdoor kunnen wij een annuïteitenhypotheek bieden tegen lagere maandlasten dan een Nederlandse aflossingsvrije hypotheek!

De Duitse bank waarmee wij samenwerken is al meer dan 20 jaar actief in de Nederlandse onroerend goed markt en sinds kort ook voor geheel Nederland. Er is een exclusieve samenwerking met een selecte groep hypotheekadviseurs, taxateurs en notarissen in Nederland. Het renteverschil ten opzichte van een Nederlandse hypotheek is al snel 0,6% tot 1%. Over de gehele looptijd betekent dit een besparing van duizenden euro’s.

Voorwaarden Duitse hypotheek
Om in aanmerking te komen moet je 100% willen aflossen door middel van een annuïteitenhypotheek en 30% overwaarde hebben. Oftewel je huis is minimaal 30% meer waard dan je hypotheek. Dit kun je aflezen aan de WOZ-waarde die je hebt ontvangen. De Duitse bank waarmee wij samenwerken is al meer dan 20 jaar actief in de Nederlandse onroerend goed markt en werkt exclusief samen met een selecte groep hypotheekadviseurs, taxateurs en notarissen.

De hypotheekrente blijft 100% aftrekbaar in Nederland
De 100% Duitse annuïteitenhypotheek past juist volledig in het plaatje van de Nederlandse regering. Hierdoor is er geen enkele belemmering een Duitse Hypotheek te overwegen.

Wil je ook profiteren van een Duitse hypotheek?
Voldoe je aan de voorwaarden van een Duitse hypotheek? Laat ons dan vandaag nog het voordeel uitrekenen. Veel van onze klanten profiteren er al van. Wij begeleiden je vanaf de aanvraag van de hypotheek tot aan de notaris. Door onze persoonlijke aanpak sta je hier niet alleen voor. Wij blijven ook hierna tot in lengte van jaren de persoonlijke adviseur, het eindigt niet na het sluiten van de hypotheek.

Wacht niet langer en kom nu in actie!
Heb je een nieuwe woning op het oog of komt het einde van de rentevaste periode in zicht? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een Duitse hypotheek. Wij rekenen graag voor je uit wat de voordelen zijn en wij helpen je van A tot Z bij het aanvragen van de Duitse hypotheek.

maak nu een afspraak