Nu is de tijd om je hypotheek te laten nakijken


Enige tijd terug heeft AvroTros hier nog aandacht aan besteed en geeft ook aan dat het nu de tijd is om je hypotheek te laten nakijken.

Meld je daarom aan voor de GRATIS Hypotheek House Hypotheekscan
De hypotheekrente is nú historisch laag!

Hoe kunnen Nederlanders daar op korte termijn van profiteren? En waarom kiezen we massaal voor een rentevaste periode van 10 jaar? Voor wie is zo’n rentevaste periode nuttig en wat bespaar je eigenlijk als je het risico van een variabele rente aandurft? Wat zou in mijn huidige situatie de beste hypotheekoplossing zijn? 
Hypotheek House heeft daarvoor de Hypotheekscan opgezet! 
Wij kijken geheel vrijblijvend en gratis wat de mogelijkheden zijn om uw maandlasten te verlagen. Zo zoeken we voor iedere situatie de allerbeste hypotheekoplossing, ook voor u! 

Hypotheek House 
Voor een onafhankelijk en objectief advies

Nu is de tijd om je hypotheek te laten nakijken


“De hypotheekrente is nu historisch laag, maar toch maken Nederlandse huizenbezitters daar weinig gebruik van. En dat terwijl het oversluiten van een hypotheek de maandlasten aanzienlijk kan laten dalen. De huidige situatie laten doorrekenen is dus echt zinvol!”

Bekijk ook de uitzending van AVROTROS


Meld je nu aan voor de GRATIS Hypotheek House Hypotheekscan en ontdek jou beste balans in geld en wonen!Actueel renteoverzicht

Benieuwd naar de actuele rentestanden voor hypotheken?

Bekijk hiernaast de Rente TOP5 met de laagste rentes van Nederlandse, Belgische en Duitse geldverstrekkers.


AANVRAGEN GRATIS HYPOTHEEKSCAN

Vul onderstaand formulier in en wij maken voor u een berekening op basis van de laagste hypotheekrente.